Vakantiepark Veluwe gezocht? Kastelenhof!

De Veluwe is een uniek natuurgebied, het op één na grootste van Nederland. U vindt hier heide, zandvlakten en u kunt hier de Big Five van Nederland zien. Kortom, de ideale omgeving voor een vakantie.

Bezienswaardigheden op de Veluwe

Verschillende bezienswaardigheden op de Veluwe moet u echt gezien hebben. Zo is een bezoekje aan Nationaal Park de Hoge Veluwe zeer aan te raden. Hier ziet u de Veluwe op z’n mooist. Het is het leukst om dit park met de fiets te bezoeken, aangezien u op die manier op de mooiste plekken kunt komen. Fietsen kunt u hier gratis huren. Ook kunt u hier mooie wandelingen maken. Wie weet komt u wel oog in oog te staan met een hert! In dit Park kunt u genieten van zowel natuur als cultuur, aangezien zich hier ook het Kröller-Möller Museum bevindt. Dit museum is in het bezit van de één na grootste Van Goghverzameling ter wereld! Tot slot is in dit park veel historie te vinden.

Wanneer u in het najaar de Veluwe bezoekt, bent u hier in het midden van de bronsttijd. Een avond luisteren naar het burlen van de herten zal u overweldigen. Overal op de Veluwe worden bronstexcursies georganiseerd om u een onvergetelijke avond te bieden.

De Kroondomeinen rondom Paleis Het Loo zijn ook prachtig. Een bezoek aan het Paleis kunt u combineren met een mooie wandeling in de bossen en tuinen rondom het Paleis.

Tot slot is, wanneer u van geschiedenis houdt, een bezoekje aan Het Verscholen Dorp, gelegen in Vierhouten, een aanrader. In de Tweede Wereldoorlog verscholen zich hier zo’n 90 Joden. De hutten waarin zij zich bevonden zijn nog steeds te bezichtigen.

Accomodatie

Wanneer u besluit de Veluwe te bezoeken, is een goede, fijne accomodatie een pre. De Kastelenhof, een vakantiepark, bevindt zich in Ermelo en daarmee midden op de Veluwe. Qua locatie kan het dus bijna niet beter! Op Kastelenhof.nl kunt u hun accomodaties bekijken. Een goede vakantie is dan gegarandeerd!