Oost Makelaardij ervaring

Een paar maanden geleden zijn mijn vrouw en ikzelf uit elkaar gegaan. Een spijtig gevolg van die breuk was dat we ons huis ook moesten verkopen om de opbrengst onder elkaar te verdelen. Het spreekt voor zich dat je als mens in een dergelijke periode wel wat anders aan je hoofd hebt dan de verkoop van een huis. Om die reden schakelde ik, op aanraden van een kennis van me, Oostmakelaardij.nl in. Een beslissing die me uitstekend is bevallen.

Ik was woonachtig in het grensgebied met Duitsland en laat dat nou net de specialiteit zijn van Oost Makelaardij. Het is een ligging die voor particulieren wel eens voor verwarring kan zorgen, zeker als er Duitse papieren bij te pas komen. Alleen al in dat opzicht kon de samenwerking met Oost Makelaardij niet beter verlopen voor me. Alle papieren die ik nodig had werden voor mij geregeld en als ik vragen had stonden ze steeds met het antwoord klaar. Dat is natuurlijk de taak van een goede makelaar, maar ook in het weekend of laat op de avond kon ik hen zonder enig probleem bereiken.

Over de verkoop van het huis zelf kan ik ook enkel maar lovend zijn. Ik werd in deze lastige periode goed begeleid en er werd geregeld dat er professionele foto’s van mijn woning getrokken werden. Ik kan het niet anders zeggen dan dat alles dat op mijn schouders had kunnen vallen door Oost Makelaardij geregeld werd. De opstelling van het contract, de energie metingen, de afspraken met de notaris en ga zo maar door. Uiteindelijk werd mijn woning vrij snel verkocht. Als ik het mij goed herinner heeft mijn huis ten hoogste drie weken te koop gestaan voor er al een overnemer gevonden was.

Ook als mens overigens een pluim voor dhr. Oost en zijn team. Meer dan eens werd het mij tijdens de verkoop wat te moeilijk en steeds stonden ze voor mij klaar. Een opdracht die eigenlijk niet veel mee te maken had met de taak van makelaar, maar die ze toch maar mooi deden. Een mooi gebaar waar ik ontzettend dankbaar voor ben.