Finamore overhemden

Het merk Finamore, is één van de meest vooraanstaande merken op het gebied van overhemden. Finamore is een echt, Italiaans familiebedrijf wat sinds 1925 op de markt verscheen met luxe overhemden. Caroline Finamore is de oprichtster van dit bedrijf. Zij had zich, door haar met de hand gemaakte overhemden, een select groepje klanten verzameld, die haar shirts graag bij haar kochten. Hoogwaardige kwaliteit en duurzame kleding. Nog steeds is dit bedrijf in handen van de familie Finamore en is de klantenkring behoorlijk gegroeid.

Zakelijke overhemden
Vooral in de zakenwereld heeft Finamore een grote afname van overhemden. De luxe en unieke uitstraling en de stoffen die kwaliteit laten zien, zorgen voor de populariteit onder de zakenmensen. Echter, een Finamore overhemd kan naar elke gelegenheid worden gedragen. Of het nu een zakenlunch betreft of een feest met vrienden en familie, een Finamore overhemd kan altijd.

Online aanschaffen

Om ook in het bezit te komen van een Finamore kledingstuk, is het simpel om deze online aan te schaffen. Pauw.com heeft een grote collectie overhemden waar Finamore met kop en schouders bovenuit steekt. Kenmerkend voor de Finamore heren shirts, is de handmatige afwerking, wat nog op de traditionele manier wordt verricht. Een knoopsgat is niet zomaar een knoopsgat, maar worden op aparte manier gerealiseerd. Elk overhemd heeft de verfijnde Napolitaanse look en is trendy. Tegelijkertijd gaat het ook om pure klasse. Alle handmatige afwerkingen zijn onzichtbaar. Deze overhemden kunnen stijlvol worden gecombineerd met een maatpak maar kan ook op een kwaliteitsjeans of elegante pantalon.

Comfortabel en chique

Pauw.com heeft Finamore shirts in de collectie, die op vele wijzes kunnen worden gedragen. Neem bijvoorbeeld Het”dubbel manchet” shirt. Doordat de stof van Zwitsers katoen is, heeft dit overhemd een exclusieve uitstraling. Het materiaal is vrij van chemische stoffen, zodat er nooit irritatie aan de huid kan optreden. Een comfortabel, dragend overhemd met dubbel manchet, een fijn streepje en een slanke pasvorm.
Het Shirt Polo met korte mouw heeft weer een hele andere look. Echt een shirt om te dragen in de vrije tijd. De stof is van katoenen jersey, wat zeer geschikt is om in de zomermaanden te dragen. Combineren met een zomers jasje geeft dit shirt een verfijnde uitstraling.