Cesare Attolini: Italiaanse kwaliteit op zijn best

Het merk Cesare Attolini, pure Italiaanse kwaliteit
Voor kledij is de Italiaanse kwaliteit meestal toch een van de beste. Wanneer je een stuk van Cesare Attolini draagt, voelt dit als pure luxe op je huid, de fijn gewoven kwalitatieve stofjes, speciaal voor jou uitgekozen om tot het beste eindresultaat te komen. Hun kledingstukken worden dan ook stuk voor stuk handgemaakt in Napels, waar het ook geboren is en al actief is sinds de jaren ’30. Ze hebben als het ware al een expertise uitgebouwd en doen iedere dagen opnieuw hun beste om jou dat luxueuze gevoel te geven bij iedere aanraking.

Over de jaren heen hebben ze door de grote groei van het merk hun processen efficiënter weten te maken, maar hebben ze ervoor gezorgd dat het ambachtelijke tot stand is gebleven. Het essentiële is de kwaliteit en een zo fijn mogelijk eindproduct te kunnen leveren. De kleding is aangenaam, alsof het je tweede huid is, dat het zo fijn is dat je het eenvoudig kan vouwen.

De stoffen worden nog steeds zorgvuldig uitgekozen door de twee broers, de ontwerpen en kleuren worden door hen samengesteld zodat de Napoletaanse stijl doorgrond blijft en doorheen het merk doorgetrokken wordt.

Het gamma aan stijl van Cesare Attolini
Ze hebben een zeer stijlvol en klassevol aanbod voor mannen. Niet enkel voelt het perfect en past het als gegoten, maar de goede looks zijn ook aanwezig. Ze hebben zowel pochettes, dassen (accessoires aldus), alsook jassen, vesten, hemden, kleding vervaardigd uit kwalitatieve cashmere, met de hand uitgekozen door de twee broers Attolini.

En deze kwaliteit wordt u exclusief aangeboden bij pauw.com. Pauw.com is een winkel die een ruim en exclusief aanbod heeft echte Italiaanse kwaliteitsmerken. Hun online webshop maakt de toegang tot deze Italiaanse topmerken mogelijk. Als het ware pure luxe. Via pauw.com kom je ook direct veel informatie te weten over het product, er staat gespecificeerd uit welke stoffen het kledingstuk is opgebouwd en dat is toch ook belangrijk om te weten, zo weet je exact hoe je met het stuk dient om te springen om het zo lang mogelijk mooi te houden.