Rijschool Wildenberg: een aanrader van formaat

Na meer dan 10 jaar vechten om mijn rijbewijs te halen is het rijschool Wildenberg die het eindelijk voor elkaar kreeg. Doorheen die 10 jaar heb ik heel wat waters en rijscholen doorzwommen met telkens hetzelfde resultaat mislukking. Een mislukking die natuurlijk heel wat te maken had met mijn eigen hemelse schrik achter het stuur en mijn ADHD. Een combinatie die me heel prikkelbaar en impulsief maakt in mijn reacties en in het verkeer. Ik geef dan ook grif toe dat het een behoorlijke uitdaging is om mij mijn rust te doen bewaren.

Uiteindelijk kwam ik op advies van een vriend uit bij rijschoolwildenberg.nl. Niet bij de deur, maar dicht genoeg om het toch eens te proberen. Na het intakegesprek werd me duidelijk dat ik niet de enige ben die kampt met verregaande baanstress en dat rijschool Wildenberg daar heel wat ervaring in had. Wat mij echter vooral over de streep trok was het duidelijke plan van aanpak. Er werd me meteen gezegd hoe de lessen zouden verlopen, wat er gebeurde als ik toch een paniekaanval kreeg en hoe we dat samen op zouden lossen. Er werd kortom meteen een sfeer op poten gezet waar ik me veilig en goed bij voelde.

Na de proefles boekte ik meteen 20 uur en die 20 uur verliepen wat mij betreft perfect. De fijne begeleiding bood me de nodige structuur en hulp aan die ik nodig had. Ik had, en dat had ik nooit eerder bij andere rijscholen, echt het gevoel dat er naar mij geluisterd werd. Dat verregaande begrip en de verregaande zorg voor iemand met mijn problematiek doet me rijschool Wildenberg dan ook enkel maar aanraden. Bovendien is het ook zo dat de begeleiders van de rijschool echte professionals zijn met een grote deskundigheid over hun beroep. Ben je dus op zoek naar een rijschool die een uitdaging aankan, heel wat te leren heeft en waar je bovendien een goede sfeer aantreft? Dan is rijschool Wildenburg exact wat je nodig hebt en wat je zoekt.