Opfriscursus autorijden bij Rijschool Kooiman

Een rijbewijs halen is een grote stap die jou heel wat vrijheid geeft als mens. Er kan echter altijd een situatie ontstaan na het behalen van het rijbewijs dat je lange tijd de weg niet meer op gaat. In dergelijke gevallen spreekt het voor zich dat je je echt niet meer zeker voelt achter het stuur of zelfs ronduit heel wat vergeten bent over het rijden en het verkeer; Voor dat soort situaties bestaat er een zogenaamde opfriscursus. Zoals de naam al zegt fris je samen met een professionele instructeur alle latente kennis over het autorijden op voor je terug de baan op gaat.

Voor wie is het?

Iedereen die dat wil kan bij rijschoolkooiman.nl een opfriscursus boeken. Het is echter vooral een cursus die wordt aangeboden voor die mensen die al enkele jaren de baan niet meer zijn op gegaan. Dat kan verschillende redenen hebben. Misschien heb je langst van angst op de weg en tracht je de wagen te vermijden. Misschien was er altijd wel iemand die jou kon brengen naar waar je moest zijn. Misschien ben je na een verhuis gewoon overgeschakeld op het openbaar vervoer. Misschien heb je jouw wagen verkocht en heb je er nooit een nieuwe gekocht. Wat de reden ook is: een opfriscursus autorijden biedt uitkomst.

Hoe gaat dat dan?

Bij Rijschool Kooiman is er een uitgebreide ervaring in omgaan met mensen die faalangst hebben of al enkele jaren niet meer achter het stuur hebben gezeten. Eerst en vooral kan je kiezen voor een probeer-les waarbij er wordt gekeken hoe het gaat en of de rijschool jou wel ligt. Vervolgens heb je de keuze tussen twee opfrispakketten. Eentje van 5 lessen van 1 uur of eentje van 10 lessen van 1 uur. Waar je wel altijd zeker van mag zijn? Professionele begeleiding en les op het tempo waar jij je prettig bij voelt. Zoals het altijd hoort te zijn.