Mijn lievelingschoenen voor in de sportschool

Gorilla wear schoenen
De schoenen die ik op usa.gorillawear.com heb gekocht zijn echt de schoenen die ik dagelijks zou willen dragen. Ze zijn zo comfortabel, zowel voor tijdens het sporten, als voor gewoon op rond te lopen, daarnaast zijn ze ook nog eens stijlvol. Het zijn echt goede vrije tijdsschoenen. Aangezien ik ze zo aangenaam vond om te dragen, heb ik gelijkaardige schoenen van Gorilla wear voor mijn vriend gekocht. Hij draagt ze ook zeer graag om naar de fitness te gaan, daarvoor zijn ze ook echt geschikt. Intussen heeft hij zijn schoenen al meer gedragen of intensief gebruikt dan ikzelf.

Gorilla wear: het aanbod schoenen
Ze hebben een mooi aanbod aan schoenen. Er zijn 2 verschillende modellen, waarvan één model meer ondersteuning biedt aan de enkels. Het ander model biedt daar wat minder ondersteuning, maar dat is ook niet nodig voor elke activiteit. Vandaar dat ze beide zeer erg in trek zijn. Mijn vriend heeft bijvoorbeeld de schoenen met meer ondersteuning aan de enkels, ikzelf heb dan weer voor het andere model gekozen. Daarnaast zijn er ook veel verschillende mogelijkheden qua kleuren. De kleuren zijn zeer fris, alsook zijn er zeer onopvallende uitvoeringen die dus onder een alledaagse outfit gedragen kunnen worden.

Gorillawear.com: de service en shop-ervaring
Het voordeel bij Gorilla wear is dat de verzending gratis is vanaf een bestedingendrag van 99 EUR. Echter de schoenen zijn zeker niet zo duur, op dit moment kom je met twee paar schoenen nog net niet aan dat bedrag, maar dan kan je zeker nog iets anders leuk kiezen uit de webshop. Ze hebben daarnaast ook een zeer ruim gamma aan vrijetijdskleding en sportkledij, alsook andere attributen.
Over de service bij Gorilla wear zijn we steeds zeer tevreden. De pakketjes worden vlot geleverd, er zijn voldoende betalingsmogelijkheden en we vinden gemakkelijk hetgeen waarnaar we op zoek zijn. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte online winkelervaring aldus. Soms nemen we gezellig samen de tijd om eens goed rond te neuzen op de website en ons winkelmandje te vullen. Het is snel en eenvoudig aldus, want door onze drukke jobs hebben we niet altijd de tijd om samen in de stad te gaan shoppen, dus doen we het maar gezellig online via gorillawear.com.