Mey is een bekend merk dat zich onderscheidt van de rest door een goede verhouding te maken tussen comfort en kwaliteit. Het merk komt uit Duitsland, en voor het merk is kwaliteit een van de basiswaarden. In datzelfde rijtje aan waarden behoren ook duurzaamheid en innovatie toe. Dit zie je terug in alle ontwerpen en producten van het merk. Het merk richt zich niet alleen op één doelgroep. Zo biedt het ondergoed aan voor zowel mannen als vrouwen. Bij de mannencollectie kun je vooral denken aan shorts, slips en hemden. Bij dames bestaat de collectie vooral uit Bh’s, slips en onderjurken. Naast dat het merk deze ondergoed aanbiedt, staat het merk ook voor nachtmode en loungewear. De meeste producten van het merk zijn gemaakt van zachte materialen zoals bijvoorbeeld katoen. Het voordeel aan deze materialen is dat je ze zowel in de zomer als in de winter kan dragen. In de winter houden deze materialen je lekker warm en in de zomer zorgen ze voor een goede afvoer van de warmte. De kleding van het merk Mey is daarom comfortabel om te dragen in zowel de zomer als de winter.

De rijke geschiedenis van het merk

Het merk Mey is zeker geen onbekende in de modewereld. Zo gaat het merk al vele jaren mee en heeft het zich daardoor kunnen ontwikkelen tot een grote speler op het gebied van trendy en comfortabel ondergoed. Het merk gaat helemaal terug tot het jaar 1928 waarbij het bedrijf werd opgericht door Franz Mey. Hij startte in die tijd een loonbedrijf in tricotage. Dit wil zeggen de machinale vervaardiging van breiwerk. Hij breidde zijn bedrijf al snel uit en maakte vervolgens artikelen voor zowel dames, heren en kinderen. De ontwikkeling van het merk heeft sindsdien niet stil gestaan. Het is zich gaan verdiepen in de kwaliteit van de kleding maar ook in het milieu. Want, hoe kon het bedrijf er nou voor zorgen dat het goede kleding ontwierp en daarnaast dat het ook rekening kon houden met het milieu. Vele invloeden van buitenaf hadden helaas ook in die tijd negatieve effecten op het milieu, en daar moest dit merk wat aan doen. Het merk heeft in de loop van de jaren de missie hierin geslaagd en heeft hier zelfs een milieuprijs voor gewonnen. De collectie is nu zelfs zo uitgebreid dat het merk is uitgeroepen tot het sterkst groeiende productmerk bij de Best Brands Awards van het jaar 2009.

Mijn ervaring met het ondergoed van het merk Mey

Ik ben een vrouw van gemiddelde leeftijd die te maken heeft met een zeer gevoelige huid. Het is dan ook niet zo gek dat ik constant op zoek ben naar kleding dat me lekker zit. Ditzelfde geldt ook voor het ondergoed. Ondergoed vormt een belangrijke basis en daarom is het belangrijk dat het lekker zit en dat het de hele dag door gedragen kan worden. Ik heb mijn producten gevonden bij het merk Mey. Wat ik ervaar, is dat de kleding heerlijk zit, lekker zacht aanvoelt en daarnaast ook duurzaam is waardoor ik geen jeuk krijg aan mijn lichaam. Daarnaast was ik mijn kleding ook best vaak om ervoor te zorgen dat de kleding goed schoon blijft. Het maakt niet uit hoe vaak ik de kleding van het merk Mey was, het blijft van goede kwaliteit en daar ben ik zeer over te spreken. Hierdoor denk ik dat ik niet meer zo snel zal overstappen naar kleding van een ander merk als het gaat om ondergoed en nachtkleding. Ik slaap heerlijk, en de zachtheid van de materialen waarvan de kleding is gemaakt blijft me verbazen.