Loro Piana; essentieel voor iedere garderobe

De garderobe-essentials van Loro Piana zijn gemaakt van slanke, perfect afgewerkte bovenkleding en een groot aantal kasjmieren-klassiekers. Dit familiemerk levert enkel compromisloze kwaliteitsproducten overal ter wereld en bestuurt elke stap van het productieproces. Loro Piana staat synoniem voor elegantie, innovatie en het duurzame vakmanschap van kasjmier en fijne stoffen. Het blijft de erfenis van ongekende kwaliteit en stukken die de tand des tijds doorstaan.

Loro Piana ademt duurzaamheid

Loro piana heeft zichzelf op de markt gezet als een van de meest populaire producenten van ’s werelds beste garens en stoffen. Ze investeren onvermoeibaar in grondstoffen met technische productie van de beste kledingstukken ter wereld. Ze beheersen elke productiefase en verzamelen natuurlijke vezels, tot en met de levering van de afgewerkte producten aan pauw.com. Met hun inzet voor de duurzaamheid- en conserveringsprogramma’s om de dieren en hun leefgebieden te beschermen, heeft Loro Piana geïnvesteerd in de ecoproductie van kleding zonder die dieren in gevaar te brengen. Loro Piana gebruikt deze unieke grondstoffen om wereldwijd haar wereldberoemde textiel en uitzonderlijke luxegoederen te produceren, die allemaal zorgvuldig zijn vervaardigd in Italië door de meest bekwame ambachtslieden van het land om nieuwe productie en nieuwe trends te verzekeren.

Loro Piana biedt een zeldzame kwaliteit

Loro Piana biedt een verscheidenheid aan producten die de mode-industrie nodig heeft voor de huidige trends. En nog belangrijker: ze bieden prachtige producten die voortreffelijk zijn gecreëerd uit de zeldzaamste natuurlijke vezels. Dit maakt elk product een uniek mode-item. De familie Loro Piana is al generaties lang bezig met het slijpen van hun vak. De kasjmier-sweaters, heren- en damesjassen, accessoires en nog veel meer zijn een bewijs van de unieke capaciteiten van een van de beste kledingontwerpers in Italië. Investeer in een garderobe gevuld met de zachte sweaters van het label, of kies voor een sportieve luxe stijl die je een ontzagwekkende uitstraling zal bieden.