Goed geholpen door Oost Makelaardij

Mijn vrouw en ik besloten een paar maand geleden dat het toch echt tijd was voor een nieuwe woonst. Goed 10 jaar geleden hebben we een starterswoning gekocht, maar met de komst van ons eerste kindje was die ene slaapkamer toch net wat te weinig. Huren vinden we geldverspilling dus de keuze voor een koopwoning was snel gemaakt. Indertijd zijn we in Emmen komen wonen omdat onze vorige woonst gewoon een koopje was en dat beviel ons zo dat we besloten om in de omgeving te blijven wonen.

Via een vriend kwamen we in onze zoektocht dan terecht bij Oostmakelaardij.nl. Een echte verademing voor ons. Een ruim aanbod aan woningen in de omgeving en tal van goede reviews op het internet. Ik kan je met de hand op het hart garanderen dat je bij geen enkele andere makelaar uit de streek een dergelijk groot aanbod terug kunt vinden. Leuk is ook dat er een groot aanbod aan huizen uit Duitsland bij zit. Nu niet dat wij per se richting de oosterburen wouden vertrekken, maar een tripje over de grens heeft zo wel zijn (financiële) voordelen.

De website zelf is gemakkelijk te hanteren en zeer overzichtelijk. We konden vrij vlot de zoekopdracht specificeren door onze gewenste locatie, het budget en zaken zoals grondoppervlakte ingeven. In dat brede aanbod van Oost Makelaardij vonden we vrij vlug een aantal woningen waar we wel interesse in hadden. We namen contact op met Oost Makelaardij. Pluspunten voor de vlotte bereikbaarheid en service. We werden vriendelijk te woord gestaan en nog diezelfde week konden we op bezichtiging komen in verschillende panden. Daarbij werden we ook met raad en daad bijgestaan door Oost Makelaardij. Bij onze 4de bezichtiging hadden we ons droomhuis gevonden. Ook de volgende stappen werden moeiteloos en met de nodige hulp genomen. In totaal hadden we maar drie weken nodig tussen het inloggen op Oost Makelaardij en het kopen van ons droomhuis. Iets wat we nooit voor elkaar hadden gekregen zonder de uitstekende service en hulp van Oost Makelaardij. Een dikke aanrader voor alle koppels en singles die in de streek rond Emmen op zoek zijn naar een huis!