Je volgt de mode op de voet en je vindt vintage helemaal leuk. Altijd ben je op zoek naar de tofste nieuwe modellen en elke keer haal je weer iets heel moois uit de winkel. Deze keer bij pauw.com! Het model ‘Mi Basket Used’ is een echte 80’s basketbalstijl leren sneaker. Het fijne leer geeft je het ultieme draagcomfort, zegt de advertentie en dat is ook echt zo. De Vintage Sneakers zijn perfect afgewerkt tot in alle details en je wil ze niet meer uit doen eigenlijk. Het grappige is natuurlijk de used look die het rubberen zooltje een vintage uitstraling geeft. Het model is een echt ouderwets basketbalschoen model, die je overal onder kunt dragen.

American Dream

Het is wel zo dat The American Dream in dit geval wat kleiner uit kan vallen dan je denkt, dus een half maatje groter bestellen kan geen kwaad. The American Dream is eigenlijk een Italiaanse droom; de sneakers van Diadora die je bij pauw.com online kunt bestellen worden in Italië gemaakt. Het resultaat is een no-nonsense schoen met een opvallend aantrekkelijke vormgeving. Zodra je ze aan je voeten hebt, denk je aan de zomer! Een zorgeloze heerlijke zomer in Italië. Iedereen die deze Diadora sneakers aantrekt, wordt verliefd op ze en wil ze niet meer uittrekken. De stijl van deze schoenen is geweldig, net als de kwaliteit, maar let er echt op dat ze klein vallen! Als je normaal maat 37 tot 37,5 hebt, is het verstandig om maat 38 te bestellen.

Sportief

Diadora maakt de meest iconische en tijdloze sneakers om je stijl te perfectioneren en gewoon om lekker te kunnen sporten. Maar dan wel in stijl met een vintage sportschoen aan je voet. De tofste kleurencombinatie en het soepele leer met een speciale stonewash behandeling geven het juiste effect van vintage sneakers. Diadora Vintage Sneakers zijn gemaakt van het soepelste leer. Geef je dagelijkse outfit een extra sportieve twist met deze comfortabele leren sneakers. Diadora sneakers voor dames; de ideale keuze voor enthousiaste joggers of mensen die graag lange wandelingen maken. De technologie van Diadora maakt het voor je mogelijk om in alle vrijheid te lopen, te hardlopen en te wandelen. In stijl. Met comfortabele en ademende sneakers aan je voeten. Ontdek jij ook alle stijlen en trendy kleuren van de vintage Diadora sneakers voor dames?